روش تهیه گُلقند
روش تهیه گُلقند
مقداری گلبرگ های تازه گل سرخ با هم وزن آن عسل مخلوط شده و به مدت ۴۰ روز در آفتاب قرار می گیرد و در صورت لزوم گاهی مجددا کمی به آن عسل اضافه می شود این ترکیب را گلنگبین می گویند اگر به جای عسل گلبرگ ها همراه شکر قهواه ای یا شکر نیشکر به همان میزان آمیخته شود ترکیب حاصل گلقند نام دارد. در صورت استفاده از گل های خشک برای بهتر مخلوط شدن گلها از گلاب هم استفاده می کنند.
موارد منع مصرف
بیماران مبتلا به تنگی و انسداد روده
دردهای شکمی ناشناخته
جرّاحی شکم
کودکان زیر دو سال
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.