میوه نارس بادام
میوه نارس بادام
چغاله بادام
میوه درخت بادام در ابتدای رویش سفت بوده وقشر خارجی آن سبز رنگ وپوشیده از کرک ظریفی می باشد.در داخل آن روکشی قرار دارد که سفید ونرم بوده ومغز آبکی ونازک بادام را درخود نگه داری می کند.از زمانی که میوه بادام جوان است وهنوز رشد کامل نکرده وکال است به آن چغاله بادام گفته می شود.این میوه باعث تقویت لثه وریشه دندان ها می شود. و برای خشکی دهان مفید است چغاله های که مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار کمی اسید سیاندریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور هستند.که مصرف زیاد آن می تواند منجر به مسمومیت در مصرف کننده شود. سر شار از کلروفیل است که در بهبودی گرفتگی عضلات مفید واقع می شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.