بفرمایید دمنوش ترخون

Untitled-7

بفرمایید دمنوش ترخون
دم‌کرده ترخون برای جلوگیری از آبله و سرخجه و کنترل علل وبا در طب گیاهی اهمیت زیادی دارد. ترخون قدرت دفاعی بدن را در برابر برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها افزایش می‌دهدوافرادی که فشار خون بالایی دارند می‌توانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.همچنین کبد را پاکسازی می‌کند و موجب افزایش سرعت فرآیند سم زدایی در بدن می‌شود. دمنوش ترخون برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است . نفخ و باد شکم را دفع می‌کند و مصرف دو هفته مداوم آن باعث کاهش طولانی مدت نفخ گوارشی می‌شود. ترخون به خاطر داشتن خواص آنتی باکتریال ، برای ضد عفونی کردن زخم ها و بریدگی‌ها به کار می‌رود. موجب تحریک مغز و سیستم عصبی می‌شود و آن را فعال می‌سازد و دمنوش ترخون قاعده آور ا و عادت ماهانه را مرتب می‌سازد.
طرز تهیه دمنوش ترخون
یک قاشق چای خوری از ساقه و برگ خشک شده ترخون را با یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و به مدت پانزده دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد. پس از صاف کردن ، آن را با عسل یا نبات شیرین کنید و میل نمایید.خوردن دو فنجان از آن در طول روز مجاز می‌باشد. طبیعت دمنوش ترخون از نظر طب سنتی ایران ، گرم و خشک است .
عوارض جانبی دمنوش ترخون
در حد مصرف معمولی عارضه جانبی ندارد؛ اما از مصرف بیش از حد آن باید خودداری کرد. همچنین مصرف آن در دوران بارداری منع شده است.کنند و ۱۰ دقیقه بگذارند تا دم بکشد سپس این دم‌کرده را پس از صرف غذا بنوشند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.