گلاب ناب ایرانی

Untitled-6

گلاب ناب ایرانی
گل محمدی که به فارسی گل سرخ معطر گفته می شود . برای تهیه اسانس و گلاب به کار می رود. گل محمدی گیاهی زیبا و معطر از خانواده Rosaceae نام علمی آن Rosa damascena می باشد .
خواص گل محمدی از نگاه طب سنتی
عده ای آن را مرکب القوی دانسته اند و برخی آن را کمی سرد و خشک و عده ای دیگر معتدل ولی قابض ذکر کرده اند .
از نظر خواص مقوی و مفرح آور است ، مسهل و مسکن صفرا ولی خشک شده ی آن قابض است . عصاره ی برگ گل سرخ که در سایه خشک شده باشد برای جلوگیری از خونریزی از سینه و قطع اخلاط خونی و رفع رطوبت های معده مفید است .
خوردن آب غنچه ی گل سرخ خفقان گرم را رفع می کند و ضعف قلب را بر طرف می سازد و اسهال های گرم را بند می آورد و برای رفع سردرد گرم و چشم و گوش درد و مضمضه ی آن برای تقویت دندان و لثه مفید است .
در استعمال خارجی برای زگیل ، ناراحتی های پوستی ، رویانیدن گوشت تازه بر زخم های عمیق ، تحلیل ورم های گرم و شکستگی های اعضا نافع است .
خواص گلاب
گلاب از نظر طبیعت مرکب القوی ولی مایل به سردی است . ضد التهاب ، خنک کننده و نرم کننده پوست ، مقوی قلب و دهانه معده می باشد . همچنین دارای ، خاصیت ضد میکروب و تا حدی قابض است به همین دلیل از قدیم در فراورده های مربوط به پوست از گلاب استفاده می شده است .
بو کردن و مالیدن آن برای سردرهای گرم و درد چشم مفید است. بوییدن و خوردن آن تقویت حواس ، ایجاد نشاط ، تقویت دل ، رفع بی هوشی ، و خفقان مفید است . خوردن آن برای رفع عوارض زکام ، خونریزی از سینه ، خشونت سینه ، خفقان گرم ، دردمعده ، روده ها ، دل پیچه سرد و گرم ، در کبد و طحال مفید است .
نکته طلایی
تهیه ی گلاب از گل محمدی برای اولین بار اولین بار توسط ابن سینا پزشک بزرگ ایرانی صورت گرفته است. ابوعلی سینا، اولین تهیه ی کننده آب های مقطر معطر ( عرقیات طبی ) و استفاه از آن ها درمان بیماری ها می باشد . علت های دیگر از تهیه اسانس و آب مقطر معطرها ( عرقیات بی اطلاع بودند و این تجربه از ایران به سایر نقاط جهان منتقل شده است. )

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.