نوشیدنی رمضانی
نوشیدنی رمضانی
شربت سکنجبین از دیدگاه طب ایرانی به یک معجون هزار خواص معروف است که مصرف آن باعث پاکسازی بدن، تقویت کبد، قلب و جلوگیری از غلظت خون خواهد شد. سکنجبین مزاج گرم و خشک دارد و در ایام روزه داری شربت سکنجبین خیار به رفع عطش روزه داران عزیز درماه مبارک رمضان کمک شایانی میکند.
مواد لازم:
شکر: یک کیلو
سرکه سفید: ۳۰۰ گرم
نعناع تازه: یک دسته کوچک
خیار: یک عدد کوچک
روش تهیه:
شکر را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرف لعابی جوشانده و از صافی رد میکنیم، بعد از آن، نعناع را شسته و نخ بسته و داخل شربت میاندازیم. بعد شربت را میگذاریم بجوشد و قوام بیاید. سپس سرکه را داخل شربت ریخته و بعد از چند جوش از حرارت برمیداریم. هنگام سرو، مقداری خیار رندهشده در لیوان ریخته و با آب و یخ سرو کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.