غذاهای مناسب افطار در ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب ایرانی

Untitled-3

غذاهای مناسب افطار در ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب ایرانی
در طب ایرانی توصیه فراوان به مصرف آب گرم در هنگام افطار شده است، چون این عمل باعث گرم شدن معده می شود.مصرف آب سرد هنگام افطار باعث سردی و انقباض معده شده و مانع ترشح مناسب شیره های معده می شود.طب ایرانی مصرف آب سرد و یخ را مضر می داند و معتقد است که آب سرد چربی مواد غذایی داخل معده را به صورت سفت و غیر قابل جذب در می آورد که این مواد هضم نشده در دیواره سلول ها رسوب کرده و موجب پیدایش سلول های سرطانی در طول زمان خواهد شد.استفاده از خاکشیرو تخم شربتی برای افراد سرد مزاج و شربت سکنجبین برای افراد گرم مزاج در ماه رمضان توصیه می شود.از آنجا که در هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و سازو دفع مواد بیشتر است، خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد و بنابراین موادی که به خون حالت قلیایی بدهند مثل آب میوهای طبیعی و شیر نیز در ماه رمضان مفید هستند.مصرف مواد قندی طبیعی مثل خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب برای جلوگیری از افت قند خون بعد از افطار مفید هستند. همچنین استفاده زیاد از قندهای ساده مثل شکر، زولبیا و بامیه باعث افزایش ناگهانی قند خون و سردرد هنگام افطار می شود و نوسان شدید قند خون به رگ های مغز آسیب وارد می کند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.