نکته شیرین سحری

Untitled-9

نکته شیرین سحری
تمایل به خوردن شیرینی در ماه مبارک رمضان به علت افت قند خون زیاد می‌شود بهتر است در وعده سحر میوه‌های شیرین و یا کشمش، خرما و انجیر خشک، را به میزان متعادل جایگزین شیرینی‌هایی نظیر زولبیا و بامیه، پشمک، باقلوا و موارد مشابه آن کرد، همچنین بهتر است با خوردن شیر و عسل و مواد نشاسته دار، از افت قند خون در فاصله سحر تا افطار جلوگیری کرد.مصرف بیش از اندازه شیرینی‌های نظیر زولبیا و بامیه، می تواند خطر ابتلا به انواع بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، و کبد چرب، دیابت را به همراه داشته باشد.برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف این نوع شیرینی در ماه رمضان بهتر است از نوع خانگی آن استفاده شود که علاوه بر اطمینان از مصرف مواد سالم و رعایت اصول طبخ آن و استفاده از روغن‌های سرخ کردنی با حرارت معین، می توان طعم و مواد تهیه شده آن را به دلخواه تغییر داد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.