شیره و ارده پادزهر کم خونی
شیره و ارده پادزهر کم خونی
شیره و ارده حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D وگروه ویتامینهای B مانند B۲ و B۶، اسید چرب امگا۳، پروتئین، کلسیم، فسفر، منیزیم، اسید فولیک، آهن، روی و اسید لینولئیک است.مصرف شیره و ارده به علت داشتن اسید فولیک و آهن در رفع کم خونی موثر است.شیره با ارده سبب تقویت عمومی بدن می شود.ازمهمترین خواص شیره با ارده این است که این ماده غذایی کم خونی را درمان میکند و موجب بهبود حافظه میشود؛ شیره با ارده چاقکننده و برای افراد لاغر مفید است.شیره با ارده گرمیبخش است و رطوبت را از بدن خارج میکند؛ این ماده غذایی برای درمان اختلالات کبدی و کلیوی هم موثر است.شیره با ارده نقش موثری در درمان آرتروز دارد و سبب تسکین دردهای استخوانی و ناشی از روماتیسم هم میشود.شیره با ارده به علت داشتن ویتامینهای A ، E و C خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ این ماده غذایی به رشد کودکان و نوجوانان هم کمک شایانی میکند.شیره با ارده پلاکت خون را افزایش میدهد بنابراین این ماده غذایی برای افرادی که پلاکت خون پایینی دارند، مفید است.شیره با ارده موجب جوانسازی پوست میشود و نقش موثری در رفع خوابرفتگی اندامها به ویژه پاها و بهبود سرگیجههای ناشی از کم خونی دارد؛ این ماده غذایی برای بیماران در دوران نقاهت هم مفید است.افراد گرم مزاج (صفراویها) در مصرف شیره با ارده باید اعتدال را رعایت کنند و اگر دچار غلبه گرمی شدند باید مقداری از ترکیب عرق شاهتره و کاسنی، خاک شیر و تخم شربتی یا خیار به همراه کاهو را میل کنند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.