صبحانه پاییزی با طعم و عطر خوش مربای پوست پسته تازه
صبحانه پاییزی با طعم و عطر خوش مربای پوست پسته تازه
همراهان پاییزی ، مربای پوست پسته شاید برایتان کمی عجیب باشد و یا تابحال نشنیده باشید ولی بهتر است بدانید که این مربا بسیار خوشمزه خوش عطرمیباشد .دوستان همراه :
بچه که بودم، مادربزرگم هرسال مربای پوست پسته می پخت و من همیشه مدهوش عطر و بوی مربای مادربزرگم می شدم. حالا که بزرگ شده ام، دریافته ام حوصله ی مثال زدنی مادربزرگ باعث می شده مناسب فصل ترشی و مربا بپزه و سفره شو رنگین کنه.چرا ما حوصله نکنیم و مثل مادربزرگامون نباشیم؟الان فصل پسته تازه است و می توانید یه مربای خوش عطر و طعم با پوست پسته تازه تهیه کنید.همچنین از خواص پوست پسته براحتی نمیتوان گذشت که در این مطلب به کلیه خواص پوست پسته اشاره خواهیم کرد .
خواص پوست پسته:
پوست پسته تازه آرام بخش و تسکین دهنده معده است. پوست پسته خاصیت ضد اسهال دارد و برای بواسیر بسیار مفید است. باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود. برای درمان این بیماری باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است.جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.برای استحکام لثه، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است.دم کرده پوست پسته حالت تهوع و استفراغ را از بین می برد.دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.برای رفع سکسکه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.
مواد لازم مربای پوست پسته :
پوست پسته تازه : ۱ کیلو
شکر : ۱ کیلو
هل یا وانیل : به قدر لازم
آبلیمو : نصف استکان
گلاب در صورت تمایل : ۱ فنجان
خلال پسته : ۱ فنجان
طرز تهیه :
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
نکته:
اگر پوست پسته خشک باشد آن را ۲ تا ۳ بار می جوشانیم تا پخته شود و تلخی آن گرفته شود. در مورد پوست پسته تازه جوشاندن بستگی به پخت آن دارد اگر زود پخته شد کمتر می جوشانیم و در آب سرد برای چند ساعت میگذاریم تا تلخی آن کاملا گرفته شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.