فواید و خواص آب لبو یا چغندر قرمز

Untitled-6

فواید و خواص آب لبو یا چغندر قرمز
آب چغندر یک منبع عالی از آنتی اکسیدان هاست که باعث جوانسازی پوست صورت می شود.پتاسیم موجود در آب چغندر از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب چغندر حاوی آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتیون است که از آسیب های کبدی پیشگیری کرده و برای درمان کبد چرب مفید می باشد.بتینین (ترکیبی از عصاره چغندر)موجود در آب چغندر برای پیشگیری و درمان انواع سرطان ها مفید می باشد.همچنین می تواند باعث افزایش استقامت و بهبود عملکرد ورزشی در ورزشکاران شده و از بیماری های آلزایمر و پارکینسون پیشگیری می کند.آب چغندر غنی از نیترات است که به عنوان یک وازودیلاتور(گشاد کننده های عروق )عمل می کند و باعث کاهش فشار خون بالا می شود.آب چغندر بسیار قلیایی بوده و رسوبات اطراف مفاصل و بافت ها را حل کرده و به درمان آرتروز کمک می کند. حاوی مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، روی، کلسیم، ید، گوگرد، مس می باشد که به درمان کم خونی و آنمی کمک می کند. دارای اسید آلفا لیپوئیک است که سطح گلوکز خون را کاهش داده و حساسیت به انسولین را در افراد دیابتی نوع بهبود می بخشد.اکسید نیتریک موجود در آب چغندر به بهبود جریان خون کمک کرده و از بیماری های شریانی مانند آرترو اسکلروز جلوگیری می کند.آب چغندر حاوی بتالین یا فیتونوتایدر هاست که به سم زدایی بدن و مبارزه با التهاب کمک می کند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.