مناسب‌ترین میوه‌ها برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا

Untitled-20

مناسب‌ترین میوه‌ها برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا
دوستان همراه پیرو مطلب پیشین در زمینه توصیه های خوشمزه پاکسازی کبد و کیسه صفرا ومصرف برخی از مواد غذایی که می‌توانند کبد و کیسه صفرا را از رسوبات مضر پاکسازی کند در این مطلب به مناسبترین میوه ها و سبزیجات  وتوصیه های خوشمزه ترکیبی درجهت پاکسازی کبد و کیسه صفرا می پردازیم.
مناسب‌ترین “میوه‌ها “برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا ،میوه‌هایی مانند سیب، پرتقال، انگور، گلابی، زردآلو، توت‌فرنگی، گیلاس، لیموترش تازه، گریپ‌فروت، انار، آناناس، کیوی، انبه و شاتوت می باشند که بسیارموثر هستند.
مناسب‌ترین” سبزیجات” نیز برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا،مصرف سبزیجاتی مانند کرفس، هویج، اسفناج، کاهو، چغندر (لبو)، جعفری، شلغم، کدوسبز، خیار، کلم‌پیچ، کلم‌بروکلی، گل‌کلم، فلفل‌دلمه‌ای و سیر به مقدار کم را در پاکسازی کبد و کیسه صفرا مؤثراست واستفاده از جوانه یونجه به پاکسازی کبد و کیسه صفرا کمک شایانی می‌کند.
توصیه های خوشمزه ترکیبی:
برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا می‌توانید:
۲ عدد هویج، یک عدد سیب، ۲ ساقه کرفس، ۱۵ ساقه جعفری، یک عدد لبوی کوچک و چند قطره روغن زیتون بودار را با هم داخل مخلوط‌کن بریزند و روزانه آب آن‌ها را ۲ لیوان میل کنند
همچنین برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا همچنین می‌توانید
۲ عدد هویج، پنج برگ اسفناج، پنج برگ کاهو، یک عدد شلغم، ۱۵ ساقه جعفری و چند قطره روغن زیتون بودار را با هم داخل مخلوط‌کن بریزند و روزانه آب آن‌ها را ۲ لیوان میل کنند.
یک عدد گلابی، یک عدد سیب، یک استکان شاتوت، چند قطره آب لیموترش تازه و یک قاشق غذاخوری عسل را با هم داخل مخلوط‌کن بریزند و روزانه آب آن‌ها را ۲ لیوان میل کنند.
سایر موادغذایی مفید برای سم‌زدایی از کبد و کیسه صفرا
مصرف موادغذایی مانند آرتیشو (کنگرفرنگی)، عناب، ترنجبین، شیرخشت، عرق بیدمشک، زیتون و روغن آن، آب زرشک سیاه (زرشک آبگیری)، شاه‌تره، کاسنی، تخم خرفه، خاکشیر، گزنه و سرکه سیب همراه با عسل نقش مؤثری در سم‌زادیی از کبد و کیسه صفرا دارند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.