خواص زغال اخته ،دلبرزغالی پاییز
خواص زغال اخته ،دلبرزغالی پاییز
دوستان همراه پیرو مطالب پیشین در زمینه معرفی زغال اخته بیان کردیم که میوه زغال اخته در اواخر تابستان آماده ی چیدن است و تا اوایل پاییزنیزدلبری خاصی دارد. میوه نارس آن به علت داشتن اسیدیته زیاد بسیار ترش میباشد. این میوه معمولاً به صورت تازه خوری مورد استفاده قرار میگیرد ولی بصورت خشک، مربا، کنسرو، ترشی، آبمیوه، سس، ژله، سرکه و لواشک نیز قابل استفاده است.طبع زغال اخته کمی سرد و خشک است. این خوراکی خوشمزه با خواص ضد باکتریایی خود ضد اسهال و ضد ویروس است و مقدار منگنز بالای موجود در آن استخوانها را قوی نگه خواهد داشت، همچنین محتوای بالای ویتامین C زغال اخته سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده مقادیری زیاد از فیبر، فولات، آهن، منیزیم و ویتامینهای گروه ب دارد.از زغال اخته التیام دهنده زخم معده بوده میتوان از ان برای تقویت معده استفاده کرد. ازپوسیدگی دندان جلوگیری میکند.زغال اخته، درمان اسهال است.مصرف آن برای صفرا مفید است. ضد عطش بوده و برای رفع تشنگی از شربت رقیق شده آن استفاده کنید.برای کسانی که واریس دارند، زغال اخته میوه مناسبی است. اختلالات جریان خون را بهبود میبخشد و مشکل تنگی عروق را برطرف کرده وهمچنین تقویت کننده قدرت بینایی است.زغال اخته سرشارازآنتی اکسیدان است و در برابر سموم مضر از بدن محافظت میکند از بیماریهایی چون بیماری قلبی، سرطان، دیابت و … نیزجلوگیری میکند.کسانی که فشار خون دارند، مصرف زغال اخته را فراموش نکنند.آب زغال اخته برای شستشوی دهان و غرغره بسیار خوب است. همچنین تورم و برفک دهان را از بین میبرد.زغال اخته مقدار فراوانی آهن، منیزیم و کلسیم دارد و به همین جهت برای درمان رقیق شدن خون و خونریزی بهکار میرود.یکی از خواص زغال اخته درمان ورم پروستات است، به این منظور از زغال اخته در فواصل غذاهای روزانه استفاده شود.برای لثههایی که عقب رفته و دندان لق شده است، جویدن زغال اخته بسیار مفید است.میوه زغال اخته تازه را برای تهیه لواشک زغال اخته، کمپوت، ژله و مربای زغال اخته استفاده می کنند، همچنین زغال اخته خشک شده به عنوان نوعی خشکبار مانند آلبالوی خشک مصرف میشود.در طول هفته با خواص درمانی این دلبر پاییزی همراهتان هستیم .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.