خرفه

۱۶۲۲۳۶۴_۵۹۱۲۷۱۶۲۷۶۰۸۶۸۲_۱۹۳۱۱۱۹۵۷۱_o

خرفه

خرفه گیاهی که در طب سنتی با نام های « بلقه مبارکه » ، « بلقه اللینه » ، « بلقه فاطمه» نامیده می شود . گیاهی است یک ساله با ساقه های خوابیده کمی قرمز و با برگ های دایره ای گوشتی که دور گل های کوچک زرد رنگ آن ظاهر می شوند . این گیاه به صورت خودرو در بسیاری از بوستان ها ، اراضی شنزار ، حاشیه دریاچه ها ، زمین زراعی و باغستان ها  می روید . خرفه گیاهی شناخته شده است و در بسیاری از کشورهای جهان سابقه ی طولانی در مصارف دارویی و حتی خوراکی دارد . خرفه در مصر باستان تا به امروز به صورت سبزی ، ادویه و گیاه دارویی مصرف می شود ، در کشور غنا خرفه را سمبل صلح می دانند و در اعیاد مذهبی و در تصفیه سازی پس از بیماری ها از آن استفاده می کنند .

خرفه حاوی ویتامین A ,B1 ,B2 ,B3 ,E می باشد و نکته بسیار با اهمیت میزان اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بقیه سبزیجات بیشتر است . از نظر حکمای طب سنتی طبیعت گیاه خرفه سرد و تر است و از نظر خواص درمانی دارای اثرات گوناگونی است . از جمله : تصفیه کننده خون ، تسکین دهنده تشنگی ، محافظ کبد ، مقوی قلب ، ضد عفونی کننده ، شل کننده عضلات ، ادرار آور ، شیر افزا ، قارچ کش ، مقوی و منقبض کننده رحم ، درد کلیه و مثانه را رفع می کند ، موجب قطع اسهال می شود . مقوی قوای جنسی است و در علاج تب های گرم مفید است .

گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

 

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.