پیشنهاد صبحانه زمستانی گرم به گرمای ارده و شیره خرما
پیشنهاد صبحانه زمستانی گرم به گرمای ارده و شیره خرما
همراهان گرمابخش زمستانی ،پیرو مطالب پیشین در زمینه زمستانی گرم به گرمای ارده و شیره خرما و اینکه یکی از بهترین صبحانههای روزهای سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است.اینک در این مطلب برای به دست آوردن بهترین نتیجه از خواص ارده و شیره خرما بهترین روش را برای شما به ارمغان آورده ایم که این دو ماده را در منزل تهیه و از آن استفاده کنید.
واما دوستان :
برای تهیه ارده، ابتدا دانههای کنجد را بخیسانید تا پوسته سیاه یا قهوهای رنگ و نازک آن به راحتی جدا شود، همچنین میتوانید از دانههای کنجد بدون پوست استفاده کنید.دانههای سفید رنگ و پوست کنده کنجد را با آسیاب له کنید تا به صورت خمیر نسبتا شلی درآید. برای تهیه شیره خرما نیز، هستههای خرما را جدا و با مقداری آب مخلوط کنید و آن را به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید تا کاملا پخته و له شود.سپس آن را از پارچه صافی عبور دهید
مضرات ارده و شیره خرما (موارد احتیاطی و منع مصرف)
مخلوط ارده و شیره خرما بسیار گرم است و از این رو زیادهروی در مصرف آن، برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمیشود زیادهروی در مصرف ارده و خرما، باعث بروز چاقی، اضافه وزن، غلیظ شدن صفرا و جوش ناشی از گرمی در افراد مستعد چاقی خواهد شد با وجود قند طبیعی موجود در این ماده غذایی، افراد دیابتی بایستی در مصرف آن احتیاط کنند. ارده به لحاظ هضم سنگین بوده و افراط در مصرف آن برای افرادی با معده ضعیف مناسب نیست.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.