لذتی سبز از یک صبحانه زمستانی با مربای بهارنارنج

Untitled-10

لذتی سبز از یک صبحانه زمستانی  با مربای بهارنارنج

دوستان همراه،گل های میوه نارنج را بهار نارنج می نامند. بهار نارنج شکوفه ی سپید درخت نارنج است. این شکوفه دارای گلبرگ های خوشبو ولی تلخ مزه است. این شکوفه ها در فصل بهار درخت را زینت می دهد و در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می‌دهد . بهار نارنج در ماه اردیبهشت قابل برداشت می باشد و در مدت کوتاهی به اتمام می رسد. بهار نارنج هم بصورت تازه و هم بصورت خشک شده، مصرف می شود.بهار نارنج چیده شده ماندگاری بسیار کوتاهی دارد و نسبت به بهار نارنج خشک معطر تر می باشد اما بهار نارنج خشک شده قابلیت ماندگاری بالایی دارد وتا مدت ها بدون خراب شدن، سالم میماند.مهم‌ترین خاصیت دارویی بهارنارنج تاثیر آن روی سیستم عصبی بدن است.بهار نارنج بر روی سیستم عصبی مرکزی انسان تأثیری آرام بخش می گذارد و به همین دلیل درمانی فوق العاده برای بی خوابی و اضطراب و تسکین اعصاب است.بهارنارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است سردردهای عصبی و همچنین میگرنی را کاهش می‌دهد. از بهار نارنج برای درمان مشکلات گوارشی مانند زخم معده، یبوست، اسهال، وجود خون در مدفوع و گاز روده استفاده می کنند.همچنین از عرق بهار نارنج برای کاهش چربی خون، کاهش قند خون در افراد دیابتی، سم زدایی خون، اختلالات کبد و کیسه صفرا، بیماری های کلیه و مثانه و درمان بی خوابی استفاده می کنند.همچنین روغن بهار نارنج برای درمان ریزش مو و درمان مشکلات پوستی و.. استفاده می شود.پیرو همین مطلب در صدد برآمدیم تا با تهیه یک مربای بهارنارنجی خوشمزه  لذت صبحانه ای سبز در یک صبح زمستانی را به همراه داشته باشیم.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.