زمستان خاص و شیرین با نحوه تهیه شربت ترکیبی لیمو شیرین

Untitled-6

زمستان خاص و شیرین با نحوه تهیه شربت ترکیبی لیمو شیرین

دوستان همراه، پیرو مطلب پیشین در زمینه پیشگیری در جهت رفع سرماخوردگی ،آنفلوانزا و  گلودرد و سرفه دراین مطلب سعی داریم نحوه تهیه شربتی از جنس لیمو شیرین مناسب فصل را را برایتان به ارمغان آوریم

تهیه شربت لیموشیرین (۲ لیتر)

مواد لازم

لیموشیرین: ۱۰ تا ۱۲ عدد

پرتقال: متوسط ۵ عدد

عسل: ۱۵۰ گرم

طرز تهیه شربت لیموشیرین

-برای تهیه این شربت ابتدا لیموشیرین و پرتقال را آبگیری کرده و به آن حرارت متعادل در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد می‌دهیم.

-سپس عسل را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا قوام بیاید.

-در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

نکته: علت استفاده از حرارت ملایم این است که در حرارت بالا املاح و ویتامین‌ها از بین می‌رود و علت حرارت دادن حل شدن عسل است.

نکته: این شربت را نمی‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا مواد نگهدارنده ندارد و باید در طی یک تا ۲ روز مصرف شود.

نکته: می‌توان به جای حرارت دادن، پرتقال و لیموشیرین را داخل مخلوط کن ریخته و عسل را اضافه کنیم.

مقدار مصرف شربت لیموشیرین

از این شربت می‌توان ۳ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر و شب میل کرد‌.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.