جایگاه سبزآش ایرانی در طب ایرانی
جایگاه سبزآش ایرانی در طب ایرانی
همراهان گرمابخش زمستانی،آش یک غذای ایرانی معروف و خوشمزه است. حتماً شما هم در دورهمیهای خانوادگی یا در هوای سرد زمستان لذت نوش جان کردن آش را امتحان کرده و از خوردن آن لذت بردهاید . آش در واقع قوت لایموت است و پیوند محکمی با زندگی دارد. آش از غذاهای اصلی و رایج مردم قدیم بوده است و پخت و عمل آوری صحیح و جا افتادن آش احتیاج به دانش و حوصله کافی دارد ، به همین علت آشپز را (( آش پز )) گفته اند ، زیرا این شغل مهم شایسته کسی است که دانش کافی راجع به انواع و اقسام آن را داشته باشد .آش مختص زبان فارسی نیست، یعنی تقریباً در تمام جهان، همین آشی که میپزیم را آش میگویند. البته ممکن است تفاوتهای اندکی وجود داشته باشد، اما آنچه پر واضح است، اینست که “آش” در سراسر جهان” آش” است.آشها، غذا و داروهایی هستند که نقش به سزایی در دفع اخلاط فاسد بدن دارند و ازاینرو، در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها همچون یبوست و بیماریهای قلبی – عروقی میتوانند مؤثر باشند. امروزه، رعایت اصول صحیح تغذیه به عنوان یک راهکار اصلی جهت پیشگیری و درمان بیماریها در طبّ مدرن و سنّتی ایران مطرح شده است. به نظر میرسد با بررسی دقیق و جامع اثرات درمانی آشها و شورباها، علاوه بر شناخت بهتر خواص این دسته از داروها و غذاها، موجبات ارتقاء سلامت افراد جامعه نیز فراهم شود.دوستان ، آش از غذاهای سنتی ایران می باشد و انواع و اقسام دارد:
آش رشته سرد می باشد و برای معده های ضعیف تحملش سخت است و آنان را دچار علائم ترش کردن و نفخ می نماید .
آش برنج هضمش آسان می باشد و اکثر افراد می توانند از آن بهره بگیرند .
آش جو برای افراد گرم مزاج بخصوص همراه گشنیز یا چغندر غذای مناسبی می باشد .
شوربا که به آن آش سرماخوردگی هم می گویند و مناسب فصل زمستان است، از آش های سنتی استان هرمزگان است که بر اساس مناطق جغرافیایی مختلف می تواند از تنوع بالایی برخوردار باشد. دوستان ،در این روزهای سرد زمستانی هیچ چیز لذت بخش تر از خوردن یک آش خوشمزه و گرم نیست پیروهمین مطلب در دفعات اتی طرز تهیه آش شوربا،یک آش سنتی و خوشمزه ایرانی و مختص فصل زمستان را برای شما عزیزان به ارمغان می آوریم
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.