تعادل در مصرف چغاله بادام

Untitled-1

تعادل در مصرف چغاله بادام

چغاله بادام  هضم سنگینی و طبیعت سردی دارد. مصرف بیش از حد این میوه نارس و کال  با عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال همراه می باشد .همچنین چغاله‏هایی که مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیارکمی اسید سیانیدریک هستند که افزایش مصرف آنها می‏تواند منجر به مسمومیت در مصرف کننده شود. لذا حد تعادل را در مصرف چغاله بادام رعایت کنید

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.