مصرف گوجه فرنگی

Untitled-1

مصرف گوجه فرنگی

مصرف گوجه فرنگی به دو صورت خام و پخته صورت می گیرد. در اثر حرارت و پختن آن، مقادیر زیادی  از موادویتامینی تحلیل پیدا کرده و حجمی از مواد متشکله آن ( مواد معدنی، قندها، اسید امینه، پکتین، آلبومین و مواد معطر) نیز در آب حل می شود .بنابراین مصرف خام آن بهتر و مغذی تراز گوجه فرنگی پخته است

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.