خواص خارشتر

Untitled-2

خواص خارشتر

از ساقه گیاه خارشتر ماده قندی ترشح می شود که به نام ترنجبین در ایران مشهور است. این ماده قندی در معرض هوا به صورت قطراتی به رنگ های سفید، زرد یا زرد متمایل به قهوه ای بر روی ساقه به صورت جامد و سفت و سخت در می آید.ترنجبین  طبق نظر حکمای طب سنتی گرم، ولی در عین حال تر است و به راحتی در آب حل می شود و کمی شیرین است. از قدیم از ترنجبین به عنوان ملین، طعم دهنده (شیرین) و تب بر و همچنین رفع زردی در کودکان  استفاده می کردند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.