مغز میوه کاج(PINE KERNELS)

۵۰۳۲۶۹_۸۲۵

مغز میوه کاج(PINE KERNELS)
نام علمی آن PINUS SPPواز خانواده PINACEAE است.مغز میوه کاج یا اجیل کاج شامل مغز یا دانه هایی از مخروط یک درخت کاج می باشد .(معمولاًد ر اروپا ، هسته کاج به نام لاتین PINUS PINEAگفته می شود ).از لحاظ رنگ سفید شکری هستندو از لحاظ ساختاری ماهیت آجیل نرم و طعم آن کمی صمغ دار است .از لحاظ مواد مغذی غنی است شامل ویتامین هایA،Eو چند Bو تنها دانه ای که دارای کمی ویتامین Cمی باشد .مقدار قابل ملاحظه ای منیزیوم ، فسفر، آهن ، مس، و روی هم دارد .همچنین از نظر چربی و کربو هیدراتها غنی است .دانه مغز کاج را برای بیماری های تنفسی و مشکلات سینه تجویز می کنند .در فر یا به طور خشک سرخ شده در ماهی تابه لذیذترین نوع مصرف ان است .روی غذای صبحانه (غلات با شیر و شکر)میوه ، ماست ، یا روی سس های سالاد ها بپاشید .همچنین به پوره های سبزیجات ریشه ای مانند هویج فرنگی طعم و مزه خوبی می دهد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.