ماکارونی غذایی بی ارزش

Untitled-2

ماکارونی غذایی بی ارزش
ماکارونی غذایی است که امروزه پرطرفدار است و تبلیغات زیادی در مورد آن می شود .د رحالی که از نظر غذایی ارزش زیادی ندارد .زیرا خمیر آن با آرد نول(آردی که از قسمت مرکزی آندوسپرم گندم تهیه شده و درجه استخراج سبوس آن بالای ۲۵ درصد باشد) تهیه می شود و فاقد سبوس است؛زیرا اولاً سبوس گندم دارای گروه ویتامین های Bاست که برای سلامتی انسان ، به خصوص برای پوست وموفوق العاده مفید است .ثانیاً چون به حالت خمیری است و زیاد جویده نمی شود ، موسین و پتالین کمتردر دهان تولید می گردد و وقتی وارد معده می شود به راحتی هضم نمی شود ،مدت زمان زیادی در معده می ماند و سنگینی خاصی ایجاد می کند وچون فاقد فیبر گیاهی است ، یبوست ایجاد می کند و باعث به وجود آمدن گازهای سمی و الکل در روده بزرگ می شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.