قرهقروت
قرهقروت
قرهقروت یک فرآورده محلی ایرانی است که آن را از ماست یا دوغ تهیه میکنند و برای تولید این محصول باید ماست یا دوغ را برای مدت زیادی در معرض حرارت قرارداد. در اثر این حرارتدهی ۲ تغییر عمده در مواد اولیه ایجاد میشود که یکی تبخیر بخش عمده آب و دیگری ایجاد تغییرات شیمیایی در پروتئینهای موجود در آنهاست. نتیجه این عمل تشکیل یک بافت نسبتاً سفت و الاستیک است که به آن قرهقروت میگویند. مهمترین فایده قرهقروت این است که برخلاف بقیه ترشیها پایه لبنی دارد. در عین حال آنچه این محصول را برای مصرفکننده قابل اهمیت میکند، طعم ترشی بسیار خاص آن است که میتواند انتظار ذائقههای زیادی را برآورده کند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.