عصر پاییز را با مینی کیک خرمالو لذت بخش کنید/ طرز تهیه مینی کیک خرمالو
عصر پاییز را با مینی کیک خرمالو لذت بخش کنید/ طرز تهیه مینی کیک خرمالو
باتوجه به توضیحاتی که در مباحث قبل درمورد خرمالو و خواص بی نظیرآن گفتیم ،حال میتوانیم از خرمالو در تهیه بسیاری از غذاها و کیک ها بهره ببریم .مینی کیک خرمالو یک کیک خیلی خوشمزه و مناسب برای عصرونه و کنار یک چایی است،که میتوانید بعد از ظهر فوق العادهای رو با عطر خرمالو تجربه کنید
مواد لازم:
-آرد ۳۰۰ گرم
-بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
-روغن مایع سه چهارم پیمانه
-شکر ۲۵۰ گرم
-تخم مرغ ۳ عدد
-جوز هندی (رنده شده) یک هشتم قاشق چایخوری
-دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
-گردو (خردشده) ۵۰ گرم
-خرمالو یک پیمانه
مواد لازم رویه:
-پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
-عسل یک قاشق چایخوری
-آب پرتقال یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس روغن مایع را افزوده و خوب مخلوط کنید. خرمالو بدون پوست و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد، بیکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزوده و با لیسک هم بزنید.گردو خردشده را نیز اضافه کرده و مواد آماده را در مینی مافین چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.پس از خارج کردن قالب از فر، کیک ها را ۱۵ دقیقه داخل قالب خنک کرده سپس روی توری فلزی قرار داده تا کاملا خنک شود، پس از کامل خنک شدن کیک آن را با کرم آماده پوشش داده و در صورت تمایل با مشکلات تزیین کند.
طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس عسل و آب پرتقال را اضافه کرده و پس از خوب مخلوط شدن کرم آماده است.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.