افزایش فیبر گندم تا ۱۰ برابر

Untitled-255

افزایش فیبر گندم تا ۱۰ برابر
تهران– ایرنا- محققان مرکز تحقیقاتی CSIRO در استرالیا نوع جدیدی از گندم را تولید کردند که ۱۰ برابر گندم‌های عادی فیبر دارد. به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، این پروژه در سال ۲۰۰۶ میلادی آغاز شد و در گام اول دو آنزیم که کاهش میزان آن‌ها در گندم موجب افزایش نوعی پلی ساکارید موسوم به آمیلوز می‌شد، شناسایی شد‏. در مرحله بعدی محققان با استفاده از روش‌های متداول تولید گندم تلاش کردند مقدار آمیلوز را در هر دوره از کشت گندم از حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد تا ۸۵ درصد افزایش دهند. بدین ترتیب نوعی فیبر خوراکی موسوم به نشاسته مقاوم که حدود یک درصد کل نشاسته موجود در گندم‌های عادی را تشکیل می‌دهد، در این نوع گندم خاص به حدود ۲۰ درصد افزایش یافت. نشاسته مقاوم علاوه بر بهبود وضعیت سلامت سیستم گوارش، بدن را در برابر آسیب‌های ژنتیکی منجر به سرطان روده محافظت کرده و در مقابله با دیابت نوع ۲ نیز موثر است.گندم محبوب‌ترین منبع خوراکی فیبر است. دسترسی به گندم دارای مقادیر زیاد نشاسته مقاوم، امکان دریافت میزان کافی فیبر را بدون نیاز به تغییر رژیم غذایی فراهم می‌کند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.