از غذاهای سنتی زمستانی با هدف سلامتی بهره ببرید

Untitled-2333

از غذاهای سنتی زمستانی با هدف سلامتی بهره ببرید
آش ترخینه انار از غذاهای سنتی است که با داشتن چغندر ( لبو ) ، ترخینه وحبوبات و چاشنی چون انار بسیاری از احتیاجات تغذیه ای بدن را در فصل زمستان بر آورده می کند . چغندر به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. همچنین حاوی مقدار زیادی عنصر پتاسیم، فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس می‌باشد که در تقویت سیستم دفاعی بدن موثر می باشد . میزان فیبر موجود در لوبیاچیتی از سایر انواع لوبیا بیشتر است و فیبر در پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی و چربی خون تاثیر دارد. حبوبات از جمله لوبیا چیتی و نخود حاوی فیتواستروژن‌ها می‌باشند که ممکن است در خانم‌ها منجر به کاهش عوارض یائسگی شود؛ البته بانوانی که سابقه‌ی خانوادگی سرطان پستان دارند، باید مراقب میزان استروژه دریافتی خود باشند. این غذا به دلیل محتوای بالای فیبر و هم‌چنین عدم وجود چربی فراوان و اشباع، در افراد مبتلا به چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی – عروقی مفید می‌باشد. نخود منبع خوبی از پروتئین و اسیدفولیک می‌باشد. اسیدفولیک یکی از اشکال از ویتامین‌های گروه B است که در خون‌سازی، بهبود عملکرد قلبی و پیشگیری از سرطان‌ها مفید می‌باشد. به دلیل وجود سبزیجات پخته، در افرادی که به علت مشکلات دهانی یا گوارشی توانایی مصرف سبزی خام را ندارند، مفید می باشد .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.