دمنوش گل گاوزبان
دمنوش گل گاوزبان
برای تهیه دمنوش گل گاوزبان می توان ۸-۵ گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور مستقیم روی حرارت ( حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری یا سماور ) قرار داد . ۲۰-۱۵ دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد . این دمنوش نباید حرارت مستقیم یا زیاد ببیند زیرا عطر ، طعم و خاصیت آن از بین می رود . برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیبا تر شود و خاصیت آرام بخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیمو امانی به آن بیفزایید . به ازای یک قاشق گل گاوزبان ، یک لیمو عمانی را به آب جوش حاوی گاوزبان اضافه کنید تا دم بکشد اگر این دمنوش را با نبات میل کنید سرد مزاجی آن گرفته می شود و به عنوان مصلح عمل میکند .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.