تغذیه در ایام امتحانات
تغذیه در ایام امتحانات
– مواد مغذی مثل ویتامین C ، B۶ ، روی ، منیزیم، پتاسیم، اسید پانتوتنیک و اسید آمینه تیروزین برای سنتز و عملکرد درست و مناسب هورمون های آدرنال (که از مهمترین هورمون های مبارزه با استرس هستن) لازم است. با انجام دادن برخی نکات ساده، هم می توانید از مصرف مواد غذایی نادرست در موقعیت های استرس زا پیشگیری کرده و هم ذهنتان را آرام کنید.
– وعده های غذایی سبک بخورید تا جریان ثابت انرژی حفظ شده و اثر آرامش بخشی روی مغز داشته باشد. از مصرف وعده های غذایی سنگین پرهیز کنید.
– مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه مثل انواع مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل سبز، سبزیجات سبز برگ، کیوی، کلم بروکلی، و توت فرنگی بخورید تا میزان کافی ویتامین C در بدن تامین شود.
– مصرف آرد سفید، برنج سفید، نوشیدنی های شیرین و شکر رو به حداقل برسانید. به سراغ غلات سبوس دار مثل بلغور جو دو سر، جو، برنج قهوه ای و گندم بروید؛ در کنار این مواد آجیل و انواع دانه ها ، لبنیات کم چرب، غذاهای دریایی، گوشت بدون چربی، سبوس گندم را فراموش نکنید مطمئن شوید به اندازه کافی ویتامین B دریافت می کنید.
– از مصرف غذاهای فست فودی و با چربی های کیفیت پایین پرهیز کنید.
– تنقلات را هوشمندانه انتخاب کنید. میوه های تازه و خشک، معجون عسل و آجیل، دانه ها، دانه های بو داده، انواع سوپ، انواع سالاد، شکلات داغ، شیر بادام یا ماست بهترین گزینه ها برای جلوگیری از نوسانات قند خون هستند.
– به اندازه کافی مایعات بنوشین تا دچار کم آبی نشوید. چای سبز، جوشانده گل یاس و چای بابونه به آرام شدن ذهن کمک میکنند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.