کیک هل و گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم

Untitled-5

کیک هل و گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم
در مطالب قبل از هل صحبت کردیم که برای عطرآگین کردن غذا، شیرینی یا مربا، حتما لازم نیست غلاف آن را باز کرده و دانه‌های سیاه رنگ هل را مورد استفاده قرار دهید؛ میوه هل با همان غلاف نیز به‌اندازه کافی غذاها را خوش طعم می‌کند؛ مگر آنکه طعم جویدن دانه‌های هل در دهانتان را دوست داشته باشید.علاوه بر این، بعضی‌ها هنگام دم کردن چای معمولی چند دانه هل یا یک عدد میوه هل را در چای می‌ریزند و همراه با آن دم می‌کنند. این چای، هم خوش‌طعم‌تر می‌شود و هم خاصیت درمانی دارد.به همین بهانه در این مطلب طرز تهیه یک کیک باطعم هل و گلاب رامعرفی میکنیم تا با این چای هل داریک عصر زمستانی را پیش رو داشته باشید.
مواد لازم کیک هل و گلاب
تخم مرغ :۳ عدد
شکر :۱و ۱/۲ پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
شیر یا ماست:نصف پیمانه
هل ساییده:۱ قاشق سوپخوری
گلاب: ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم شده غلیظ:۱ قاشق سوپخوری
آرد:۲ و ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین:۱ قاشق چایخوری
پودر پسته یا کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو از هم جدا کنیدوسفیده ها ا آنقدر بزنید تا سفید شود و پف کند.زرده را در ظرفی جداگانه با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود.روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب،زعفران را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه با همزن هم بزنید.مخلوط زرده را به خورد سفیده بدهید تا با هم مخلوط شوند.آرد رابا جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و آرام و از یک جهت مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.ترجیحا قالب مستطیلی ۲۰*۳۰با ارتفاع حداقل ۵ سانت را چرب کنید و و مواد رادر قالب بریزید و روی آن پودر پسته و کنجد یا هرچیزی که دوست داشتید بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید.پس از خنک شدن کیک را به صورت شطرنجی برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.