طرز تهیه سکنجبین به شیوه امروزی
طرز تهیه سکنجبین به شیوه امروزی
در تغذیه سنتی ایرانیان مصرف مصلحات به طور کامل مراعات میشده است و تقریباً غذا و میوههایی یافت نمیشود که بدون مصلحات مصرف شود. سکنجبین نیز از ان جمله است: برای تسکین عطش، بازکردن انسداد عروق، رفع سر درد و برای تقویت معده و کبد مفید است.حال در این مطلب طرز تهیه این مصلح را ارائه می دهیم.
مواد لازم:
شکر= ۵/۲ کیلو
سرکه سفید= نیم لیتر
نعناع تازه= چند شاخه
۷لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر در آب حل شود و همانطور که روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ میبندیم و در شکر و آب میگذاریم تا شربت قوام آید، بعد سرکه را داخل شربت میریزیم چند جوش که زد شربت را از روی حرارت برمیداریم، بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را صاف میکنیم. در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری میکنیم و هر شب قبل از خواب میل کنید.
نکته: در تهیه سکنجبین میتوان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهرهمند شد
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.