آش محلی

Untitled-1

آش محلی
در هر قوم و ملیتی انواع مختلفی از آشهای محلی با توجه به نوع گیاهان غالب آن منطقه و همچنین نوع آب و هوای محل زندگی افراد در بین مردم رایج است و اگر نظری به این معقوله بیندازیم می بینیم که در زمستان و هوای سرد مردم از آشهای بسیار مقوی حاوی گوشت و سبزیجات و حبوبات مختلف بیشتر بهره می برند و شاید این قضیه دلیلی بر اهمیت به ارزش غذایی ، غذای مصرفی و بالا بردن سلامتی افراد خانواده بخصوص در گذشته داشته است ؛ آش شله قلمکار یکی از معروف ترین نوع از انواع آش‌های ایرانی است که ترکیبی مقوی از انواع مواد خوراکی می باشد. سبزیجات بکار رفته در آن نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج هر کدام علاوه بر ویتامین های زیاد با بالابردن سطح آب جذبی بدن بخصوص در شهرهای آلوده می توانند با ایجاد تعریق و ادرار بیشتر سموم وارد شده به بدن را دفع نمایند و همچنین با وجود گوشت در این آش سیستم ایمنی تقویت شده و ایمنی بدن را در مقابل بیماریهای ویروسی بالا می برد و حبوبات بکار برده شده در این آش با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش شرایط بدن را در جذب بهتر مواد غذایی فراهم می آورد .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.