آناناس و کوتاهی دوران نقاهت بیماری

Untitled-5

آناناس و کوتاهی دوران نقاهت بیماری
آناناس، باعث افزایش سرعت بهبود بعد از بیماری ، جراحت و در هنگام سوختگی می شود و دوران نقاهت بیماری را کاهش می دهد. آناناس، حاوی آنزیم های هضم کننده ی پروتئین از جمله بروملین Bromelain می باشد که خواص زیادی دارد و طی فرآیند گوارش غذا در دستگاه گوارش انسان از بین نمی رود. بروملین ضد التهاب و ضد ترومبوز می باشد و از تجمع پلاکت ها در دیواره ی عروق و تشکیل لخته ی خونی و تصلب شرائین جلوگیری می کند همچنین ، از طریق تقویت دستگاه ایمنی، به بهبود سرطان کمک می کند و مقدار جذب داروها بخصوص پادزیست (آنتی بیوتیک) ها را افزایش می دهد و همچنین خوردن این میوه ی با ارزش در دوران سرماخوردگی و گلودرد نیز توصیه می شود.البته نباید فراموش کرد که بروملین، در فرآیند کنسروسازی و پخت از بین می رود. بنابراین آناناس تازه، ‌نسبت به کمپوت آناناس خواص بیش تری دارد. پس بهتراست میوه ی تازه ی آنرا برای ملاقات بیماران ببرید؛ و در دوران سلامتی در جهت تقویت سیستم ایمنی و بیماری از تازه ی آن بسیار بهره مند شوید .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.