چگونه از گشنیز استفاده کنیم ؟
چگونه از گشنیز استفاده کنیم ؟
گشنیز تازه گیاه معطری است که در کوکو و آش استفاده می شود. تخم آن را نیز تفت داده و پودر می کنند و به عنوان ادویه خصوصاً در غذاهای هندی استفاده می کنند. همچنین عصاره ودم کرده ی آن در موارد درمانی با تجویز پزشک قابل استعمال است .
دمکرده ی میوه : یک تا سه گرم میوه را درست قبل از مصرف خرد کرده و روی آن حدود یک استکان آب جوش می ریزیم و ۱۰-۱۵ دقیقه صبر می کنیم ؛ سپس آنرا صاف کرده استفاده می نماییم . باید توجه داشت مواد گیاهی حاوی اسانس در صورت پودر شدن ، اسانس آنها به سرعت تبخیر شده و کاهش می یابند و بهتر است هنگام مصرف آنرا پودر نمایید .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.