چگونه از گشنیز استفاده کنیم ؟

Untitled-22

چگونه از گشنیز استفاده کنیم ؟
گشنیز تازه گیاه معطری است که در کوکو و آش استفاده می شود. تخم آن را نیز تفت داده و پودر می کنند و به عنوان ادویه خصوصاً در غذاهای هندی استفاده می کنند. همچنین عصاره ودم کرده ی آن در موارد درمانی با تجویز پزشک قابل استعمال است .
دمکرده ی میوه : یک تا سه گرم میوه را درست قبل از مصرف خرد کرده و روی آن حدود یک استکان آب جوش می ریزیم و ۱۰-۱۵ دقیقه صبر می کنیم ؛ سپس آنرا صاف کرده استفاده می نماییم . باید توجه داشت مواد گیاهی حاوی اسانس در صورت پودر شدن ، اسانس آنها به سرعت تبخیر شده و کاهش می یابند و بهتر است هنگام مصرف آنرا پودر نمایید .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.