باخوردن کشک برای همیشه از پزشکان دور بمانید
باخوردن کشک برای همیشه از پزشکان دور بمانید
کشک از نظر فنی یک فراورده ی شیری است و آنهایی که به شیر حساسیت دارند اغلب می توانند بدون هیچ مشکلی پروتئین کشک با کیفیت را تحمل کنند .پروتئین کشک دارای تمامی آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن ، با بهترین توازن ممکن می باشد و می تواند جایگاهی ویژه در فهرست غذایی داشته باشد پروتئین کشک سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتی اکسیدان ارزشمند کمک می کند و رادیکالهای آزاد را نابود و در سم زدایی عوامل سرطان زا بسیار صمیمانه شرکت می کند همچنین سلولهای پروستات انسان را در مقابل مرگ سلولی ناشی از اکسیداسیون محافظت کرده و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود می بخشد کشک افزایش دهنده توده عضلانی بدن ؛ و افزایش دهنده ی سطح سلامتی و تسریع کننده ی بهبودی بدن بعد از بیماری است . پروتئین کشک های بازاری از نظر کیفیت با هم فرق دارند و بین پروتئین های تفکیکی و غنی شده تفاوتهایی دیده می شود . بهترین کشک ، کشکی است که از شیر دامی تهیه می شود که در چمنزارهای سبز طبیعت و به دور از هر گونه مواد شیمیایی و سموم ، رشد یافته و به آنها هیچ گونه هورمون رشدی داده نمی شود و محصول عاری از هر گونه طعم و شیرین کننده های مصنوعی است .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.