آش گوجه فرنگی (۲)
آش گوجه فرنگی (۲)
مواد لازم :
-آب گوجه فرنگی :۵ لیوان
-برنج : ۳۷۵ گرم
-لپه :۷۵ گرم
-سبزی آش : یک کیلو
-پیاز : ۲ عدد متوسط
-نعناع : ۳ قاشق سوپ خوری
-نمک ، فلفل ، زردچوبه و گلپر : به میزان لازم
روش پخت :سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمایید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در تابه سرخ نموده و همراه با زردچوبه و نمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی در آش بریزید سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته و با نعناع داغ غذا را تزیین کرده سرو نمایید .
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.