آنغوزه

Pimpinella_peregrina_IP0705014

آنغوزه
گیاهی است علفی از خانواده چتریان (APIACEAE)با ریشه راست، گوشتدار و نسبتاً ضخیم که در پنج سال اول منحصراً دارای تعدادی برگ واقع بر روی سطح زمین می شود گلهای آن زرد رنگ و بصورت گل آذین چتر مرکب اند .برگ های قاعده ساقه عموماً بزرگ ،گوشتدار، عاری از دمبرگ و دارای میوه دو فندقه است .
خواص درمانی : آنغوزه دارای خواص بادشکن ، ضد اسپاسم و خلط آور است و در برونشیت مزمن ، سیاه سرفه ، هیستری و بویژه کولیت روده ای توأم با آروغ ، مصرف می شود .
آثار فارماکولوژیک:آثار ضد انعقادی و کاهندگی فشارخون گزارش شده است .در انسان ، اثر محافظتی در برابر افزایش چربی خون و درمورد ترکیبات گوگردی اسانس بخش رزینی آنغوزه به اثبات رسیده است . آنغوزه را نباید برای نوزادان تجویز کرد زیرا برروی هموگلوبین نوزاد اثر اکسید کنندگی دارد و در نتیجه ، در خون تولید متهموگلوبین می کند.مصرف آن در بارداری از میزانی که معمولاً در غذا به عنوان چاشنی به کار می رود بیشتر نشود ، قابل قبول است .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.