ام اس را با این کباب خوشمزه مهار کنید.
ام اس را با این کباب خوشمزه مهار کنید.
گوشت بوقلمون از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و تر است و برای افرادی که طبع سرد دارند، بسیار مناسب بوده، همچنین مصرف این نوع گوشت برای مبتلایان به ام اس هم مفید است .
مواد لازم برای تهیه کباب بوقلمون برای پنج تا ۶ نفر
فیله بوقلمون یک کیلو
پیاز یک عدد
لیمو ترش تازه چهار تا پنج عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ تا سه قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بوقلمون
-برای تهیه کباب بوقلمون باید نخست گوشت بوقلمون را به اندازه دلخواه خُرد کنید سپس آن را بشویید و از صافی عبور دهید تا آب آن کشیده شود.
– سپس گوشت بوقلمون را در ظرفی چینی بریزید و به آن پیاز خلال شده، زعفران، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه را بیفزایید و این مواد را به خوبی با گوشت بوقلمون ورز دهید.
– درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا گوشت بوقلمون به خوبی طعم بگیرد.
– گوشتها را به سیخ کشیده و آنها را روی منقل بگذارید؛ پس از آماده شدن همراه با گوجه کباب شده و برنج میل کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.