اندر فواید شگفت انگیز خوراکی سبز چهارفصل
اندر فواید شگفت انگیز خوراکی سبز چهارفصل
خیارمیوه کم کالری و حاوی فوائد تغذیهای بسیاری و با خاصیت خنککنندگی است.خیار منبع غنی از ترکیباتی چون فلاوونوئیدها، “لیگنان”ها و “تریترپن”ها است که همگی خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی دارند. همچنین پوست و دانههای خیار از بیشترین میزان مواد مغذی برخوردار بوده و حاوی فیبر و بتاکاروتن است. بتاکاروتن آنتی اکسیدانی است که به سطح ایمنی بدن، پوست، چشم و پیشگیری از سرطان کمک میکند. همچنین دانههای خیار منبع مهمی از مواد معدنی و کلسیم به حساب میآیند. خیار به طور طبیعی حاوی میزان پایینی از کالری، کربوهیدراتها، سدیم، چربی و کلسترول است. همچنین با مصرف این میوه میزانی از نیاز روزانه بدن به پتاسیم، فیبر خوراکی و ویتامین C، ویتامین X، منیزیم، منگنز برطرف میشود. ۹۵ درصد خیار از آب تشکیل شده و به همین دلیل مصرف آن روش خوبی برای رفع نیاز بدن به آب است. همچنین ترکیبهای ضد التهابی موجود در این میوه کمک میکند تا مواد زائد از بدن دفع شود و حساسیت پوستی کاهش پیدا کند. خیار خاصیت خنک کنندگی دارد که استفاده از آن میزان التهاب، حساسیت و ورم را کاهش میدهد. مصرف ویتامین K برای حفظ سلامت استخوان حائز اهمیت است و مصرف این میوه نیاز روزانه بدن به این ویتامین را برطرف میکند. مصرف ویتامین K ممکن است میزان شکستگی استخوانی را کاهش داده و در کنار ویتامین D میزان تراکم استخوانی را افزایش میدهد. خوراکیهای حاوی میزان بالایی از آنتی اکسیدانها به بدن کمک میکند تا عملکرد مطلوب خود را داشته باشد و خیار یکی از آنها است. آنتی اکسیدانها از بروز سرطان پیشگیری میکند. مصرف انواع میوهها و سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماری قلبی، دیابت، سکته مغزی و چاقی مرتبط است و ترکیب پتاسیم موجود در خیار در این رابطه کمک کننده است. خیار به دلیل برخورداری از آب و فیبر در بهبود یبوست موثر است. خیار به دلیل کم کالری بودن یکی از عناصر اصلی رژیمهای غذایی به حساب میآید. خیار منبع غنی از ترکیب “فیستین” است که به حفظ سلولهای عصبی، تقویت قدرت حافظه و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک میکند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.