اندرفواید میوه پرخاصیت زمستانی(۱)

Untitled-1

اندرفواید میوه پرخاصیت زمستانی(۱)

دوستان همراه،از نظر طب سنتی، گریپ فروت دارای طبع سرد می باشد.انواع سرخ و صورتی گریپ فروت سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند.گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامین‌های B2 ،B1، A و B3 است.این میوه منبعی غنی از آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی است.دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.ادرار آور  وتب بر است.اگر ناشتا خورده شود فشار خون را پائین می‌آورد.قبل از غذا برای رفع چاقی مصرف می‌گردد.برای کبد مفید است چون تصفیه کننده خون است.گریپ فروت میوه ای  سرشار از آنتی اکسیدان است.گریپ فروت میتواند سبب از بین رفتن اسیدهای چرب موجود در کبد شود. مصرف متعادل این میوه یعنی هفته ای ۴-۳ بار به بیمارانی که کبد چرب دارند توصیه میشود.گریپ فروت همچنین سرشار از ویتامین آ است و میتواند در حفظ رطوبت و جلوگیری از خشکی پوست و آکنه و چین و چروک زودرس مفید باشد.این میوه چربی و سدیم ندارد. برخی از آنزیم های موجود در آن سبب سوزاندن چربیهای بدن میشوند و میتواند باعث کاهش وزن شوند.این میوه میتواند سبب کاهش سرطان پروستات و سرطانهای معده و روده و ریه و پوست و دهان شود.همینطور از بروز سنگ کلیه و یبوست پیشگیری میکند.هر یک عدد گریپ فروت بزرگ تقریبا” ۳۰ گرم کربوهیدرات دارد.بنابراین افراد دیابتی هم میتوانند از این میوه استفاده نمایند.برای کسانی که پیوند کلیه کرده‌اند خوردن آن مفید است.آب آن مقاومت بدن را در مقابل سرما افزایش می‌دهد.در مطالب اتی با ادامه فواید این میوه پرخاصیت همراهتان هستیم …

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.