این سبزی را بخورید و حسابی لاغر شوید
این سبزی را بخورید و حسابی لاغر شوید
مارچوبه در گروه مواد غذایی کمکالری قرار میگیرد و در هر نصف فنجان فقط ۲۰ کیلوکالری دارد. این یعنی شما میتوانید مقدار زیادی مارچوبه بخورید، بدون اینکه درباره کالری آن نگرانی داشته باشید. بهعلاوه، حدود ۹۴ درصد از مارچوبه را آب تشکیل داده است. مصرف مواد غذایی کمکالری و سرشار از آب، از بهترین استراتژیهای برای کاهش وزن مطلوب است .افزایش پتاسیم همراه با کاهش استفاده از نمک، راه موثری برای پایین آوردن و کنترل کردن فشار خون است. پتاسیم برای کاهش دادن فشار خون، از دو راه مهم اثرگذاری میکند: ریلکس کردن دیوارههای رگهای خونی و دفع نمک مازاد از طریق ادرار.خوشبختانه، مارچوبه جزو منابع خوب برای دریافت پتاسیم است و هر نصف فنجان از آن حدودا ۶ درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تامین میکند.اثرگذاری مارچوبه در راستای کاهش فشار خون، به ترکیبات فعال در مارچوبه مرتبط است که باعث انبساط در رگهای خونی میشوند. با اینحال، آنان برای اثبات این فرضیه هنوز به مطالعات گستردهتر و دقیقتری نیاز دارند. در هر صورت، استفاده از سبزیهای سرشار از پتاسیم مانند مارچوبه، قطعا یکی از راههای مطلوب برای کنترل کردن فشار خون است.
کاربرد مارچوبه در آشپزی
مارچوبه، علاوه بر اینکه بسیار مغذی است، بهراحتی قابل استفاده است و میتوان به شیوههای مختلفی از آن در رژیم غذایی استفاده کرد. شما میتوانید مارچوبه را به شیوههای بخارپز، کبابی، آبپز، سرخکرده و… مصرف کنید. همچنین میتوانید کنسرو مارچوبه تهیه کنید. این کاربردپذیری گسترده، به شما اجازه میدهد تا در تهیه سالاد و انواع غذاها از مارچوبه کمک بگیرید.مارچوبه حاوی مقادیر کمی از سایر ریزمغذیها مانند آهن، زینک و ریبوفلاوین است. بهطور کلی، مارچوبه یکی از بهترین منابع برای دریافت ویتامین K محسوب میشود که نقش مهمی در لخته شدن خون و سلامت استخوانها ایفا میکند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.