با دانه های انار و ترخینه های سنتی غذا درست کنیم.

Untitled-6663

با دانه های انار و ترخینه های سنتی غذا درست کنیم.
مواد لازم:
ترخینه ۲۵۰ گرم
چغندر ۲۵۰ گرم (۲ عدد متوسط)
لوبیا چیتی ۱۰۰گرم (یک پیمانه)
نخود ۱۰۰ گرم ( یک پیمانه)
سبزی آشی یک کیلوگرم
پیاز ۲۰۰ گرم ( ۲ عدد متوسط)
روغن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
دانه‌های انار به عنوان چاشنی
روش پخت: ترخینه را از شب قبل خیس کرده و صبح می‌پزیم. سبزی آش را به آن اضافه کرده و بعد حبوبات را که از قبل پخته‌ایم، به همراه پیاز در روغن تفت داده و به آن می‌افزاییم تا پخته شود. ترخینه: بلغور گندم خیسانده در دوغ گوسفندی است. چند نکته: مصرف حبوبات به صورت جوانه زده ارزش غذایی آنها را به شدت افزایش می‌دهد. حتماً حبوبات را ۶ تا ۸ ساعت قبل از طبخ خیس می‌کنیم و آب آن را دور می‌ریزیم تا از نفخ و عوارض گوارشی ناشی از آن جلوگیری شود.o بهتر است سبزی مورد استفاده در پخت آش خیلی ریز خرد نشود و قطعات ان درشت‌تر باشد تا ویتامین‌ها و املاح موجود در سبزی بیشتر حفظ شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.