بازهم پاییز و”به ” و اکنون خواص نهفته در برگ “به “
بازهم پاییز و”به ” و اکنون خواص نهفته در برگ “به ”
همراهان پاییزی ،پیرو مطالب پیشین گفتیم که “به” میوه ای گوشتی و پر خاصیت است. طعم این میوه حالت گسی و ترش دارد. از میوه به در انواع غذاها و مرباها استفاده می شود زیرا بعد از پخته شدن بافت آن بسیار لطیف و لذیذ می گردد. در مطلب قبل به خواص به و دانه های قهوه ای نهفته در دل به پرداختیم، حال می خواهیم به خواص برگ به بپردازیم.برگ “به” نیز مانند سایر قسمت های به خواص دارویی دارد و برای درمان بیماریها از آن استفاده میشود. برگ به حاوی تانن و پکتین می باشد که تانن به عنوان قابض و پکتین برای سیستم گردش خون و کاهش پرفشاری خون مفید است .کاهش اضطراب و استرس، نرم شدن مخاط ریه و سینه، ضدعفونی کردن انواع زخمها از خواص برگ “به” است.عصاره برگ به بر نمایههای بیوشیمیایی مرتبط با بیماری های کرونر قلبی تأثیر فراوانی میگذارد. همچنین میوه و دانه به که سرشار از پکتین میباشند، برای سیستم قلبی عروقی کاربرد فراوانی دارد . برگ میوه به بر کاهش کلسترول خون و کاهش فشارخون تاثیر خواهد گذاشت . همچنین مانع ایجاد لختههای خونی می شود .برگ به برای تقویت موها و کدر کردن رنگ آنها در صورت استفاده موضعی بر روی موها فواید زیادی دارد . پس پیشنهاد میکینم چای برگ به یا دمنوش برگ به را حتما روزانه یک لیوان مصرف کنید
طرز تهیه دمنوش برگ به:
این دمنوش طبیعتی گرم و معتدل و مصرف آن نشاط آور است.کافیست ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ را ۲۰ دقیقه بخیسانید و بشویید. سپس آن را در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف مسی حرارت دهید.وقتی جوش امد زیرش را کم کنید.نباید دیگر بجوشد. فقط گاهی برگها را بر هم بزنید وقتی که یک سوم اب بخار شد چای آماده است.شما میتوانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن و از عسل یا نبات برای شیرین کردن ان استفاده کنید.
نکته: دوستان همراه ، درمطالب آتی از خواص درمانی دمنوش برگ به در چندین نکته برای شما همراهان اشاره خواهیم نمود .خرسندیم همراهمان هستید .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.