بلدرچین ،جایگزین گرم و خوشمزه مرغ

Untitled-555

بلدرچین ،جایگزین گرم و خوشمزه مرغ
دوستان همراه،از آنجایی که بسیاری از متخصصان طب سنتی خوردن مرغ با طبیعت سرد را مفید نمی‌دانند پس باید به دنبال جایگزین مناسبی برای آن گشت. یکی از پرندگانی که طبع گرم و خشک و گوشت لذیذی هم دارد بلدرچین است. این پرنده اگرچه جثه ریزی دارد اما خواص درمانی فوق‌العاده‌ای در گوشت آن نهفته است. گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های ۱B B 2 ، و ۶ B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامین‌ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که احتیاج مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت این پرنده را تجویز می‌کنند. طبیعت بلدرچین گرم و خشک و چاق‌کننده بدن است. نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می‌شود.بلدرچین تنظیم‌کننده عملکرد قلب، عروق و دستگاه عصبی و دستگاه گوارش و جلوگیری از تنگی نفس یا آسم می باشد . به دلیل داشتن بافت نرم و هضم آسانش برای مصرف در دوران بارداری و سنین رشد و همچنین شیرخواران و کودکان مناسب می باشد فاقد کلسترول مضر بوده و مصرف تخم این پرنده تقویت کننده قوای جسمی و جنسی و افزایش تمایلات جنسی می باشد .باعث استحکام عضلات و استخوان‌ها شده و باعث دفع مواد رادیواکتیو و سرطان‌زا و فلزات سنگین حاصل از آلودگی هوا می شود .باعث تنظیم خواب و افزایش مقاومت بدن می شود و نقش مؤثری در افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان داشته و همچنین باعث شکستن سنگ کلیه و مثانه می شود .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.