تدابیر غذایی بهاره

Untitled-1

تدابیر غذایی بهاره

مصرف زیاد نوشیدنی‏های  با طبع گرم و تر و گرم و خشک در فصل بهار موجب تشدید جریان و حرارت خون شده و زمینه‏ساز برخی بیماری‏ها خواهد بود. از خوردن گرمی‌جات،‌ شیرینی‌جات و مواد چرب در  فصل بهار پرهیز شود و به میزان لازم از مواد غذایی با طبع سرد مانند سالادها و سبزی‌ها و انواع آش‌ها که نقش پاکسازی خون و کاهش غلظت خون را بر عهده دارند و مانع رقت و حرکت شدید اخلاط و مواد زاید می گردند استفاده شود

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.