تغییر عادات غذایی برای پیشگیری ازسرطان
تغییر عادات غذایی برای پیشگیری ازسرطان
فصل تابستان
لزومی ندارد که شما برای حفاظت خود در مقابل حمله سرطان، غذاهایی را که دوست دارید، کنار بگذارید. به جای آن سعی کنید، در اغلب موارد غذاهایی را انتخاب کنید، که احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند و مصرف غذاهایی را که احتمال بروز سرطان را افزایش میدهند محدود کنید.
ـ سعی نکنید که عادات غذایی خود را یک شبه تغییر دهید. میوهها و سبزیها را به تدریج و در طول یک دوره چند هفتهای به رژیم خود اضافه کنید.
ـ سعی کنید هر بار که به خرید میروید، یکی از مواد غذایی پرچرب را با مشابه کمچرب آن جایگزین کنید.
ـ به جای مواد غذایی که از آردهای تصفیه شده و غلات فرآینده شده درست شدهاند، مانند نان های سفید، از محصولاتی با آرد کامل و غلات کامل مانند نان سبوس دار استفاده کنید.
-از روشهایی برای پخت غذا استفاده کنید که نیازی به افزودن روغن نداشته باشد. مانند تنوری کردن، بخارپز کردن و آبپزکردن.
ـ در روشهایی مانند کبابکردن و بریانکردن از تماس غذا با دود جلوگیری کنید. تماس غذا با دود میتواند منجر به تولید مواد سرطانزا در غذا شود.سعی کنید غذا را قبل از کباب یا بریان کردن در فویل بپیچید و آن را از منبع حرارتی دور نگهدارید تا مدت زمان پخت طولانیتر شود.
ـ سعی کنید با توجه به برچسب غذاها و میزان چربی، کالری و فیبر در آنها، برای هر روز خود یک برنامه غذایی تنظیم کنید.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.