توصیه های سبزطب سنتی (۱) برامده از فرازشب یلدا

Untitled-16

توصیه های سبزطب سنتی (۱) برامده از فرازشب یلدا
دوستان همراه، همانطور که در مطالب یلدایی پیشین گفتیم،شب یلدا یکی از سنت‌های پسندیده است که در آن خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند و تجدید خاطرات و صله رحم صورت می‌گیرد اما نکات تغذیه‌ای را در این شب باید رعایت کرد تا دچار عوارض ناشی از پرخوری در شب یلدا نشویم:
شب یلدا مقدمه‌ آغاز زمستان است، فصلی که سرمای آن باعث می‌شود برای پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامتی، توصیه‌های طب سنتی را در مورد این فصل به‌خصوص در شب یلدا رعایت کنیم.با توجه به سردی هوا در این فصل از نظر طب سنتی، خوردن یا آشامیدن خنکی‌جات همچون هندوانه، انار ترش، مرکبات با طعم ترش، برگه هلو و زردآلو در شب یلدا توصیه نمی‌شود و باید به‌مقدار کمی از این خوراکیها مصرف شود مخصوصاً افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که یا از این مواد نخورند یا در صورت میل کردن، از گرمی‌جات به‌عنوان مصلح استفاده کنند.مصرف تنقلات مانند مغزها (بادام، فندق، بادام زمینی، پسته و…)، نخودچی، کشمش، مویز، انجیر، توت خشک، تخمه‌ها و… که کم‌حجم و پرانرژی هستند در فصل زمستان برای کودکان و بزرگسالان مورد توصیه هستند.میان مغزها، استفاده از مغز بادام بهتر است زیرا به اعتدال نزدیکتر است؛ بعد از بادام، مصرف پسته و پس از آن بادام زمینی و فندق و بعد گردو مورد توصیه هستند البته گردو را نباید به‌تنهایی و به‌مقدار زیاد مصرف کرد.در مورد عدم مصرف همزمان برخی خوراکیها می‌توان به مصرف برگه هلو یا زردآلو که از سردیها هستند اشاره کرد که همراه با هندوانه خورده نشوند و بهتر است همراه آنها از مواد گرمتر استفاده شود؛ خوردن انار و باقلا نیز همراه با گلپر یا نمک به‌عنوان مصلح توصیه می‌شود زیرا به این ترتیب از میزان سردی انار و باقلا کاسته می‌شود…….ادامه دارد

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.