توصیه های طب سنتی برای دوران حاملگی
توصیه های طب سنتی برای دوران حاملگی
بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیهای و بهداشتی این دوران توجه شود.در این دوران باید از حمام زیاد، حرکات و ورزشهای سنگین، نزدیکی زیاد خصوصاً در اوائل بارداری و اواخر آن و به ویژه در بارداری اول، پرهیزکرده و نکات لازم در پیشگیری از ضربه خوردن نیز باید رعایت شود.باید در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری، از غم و اندوه خصوصاً در پیش از ۶ هفتگی و بالای هشت ماه، پرهیز از خوشحالی شدید، صداها و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن نیز خودداری کرد.پوشاندن زیر دندهها با پارچه نرم و افزایش دوش گرفتن نزدیک زایمان را به زنان باردار توصیه می کنیم و خوردن به، سیب، گلابی، بادام، انار برای زنان باردار بسیارمفید است.گل بنفشه و ختمی ملینات مضر برای زنان باردار است، و آنچه قاعدهآور است مثل لوبیا، نخود، کنجد، گلرنگ، مواد تند و تلخ مثل زیتون کال و چیزهای بادانگیز مثل لوبیا، باقلا، نخود، کنجد و کرفس برای زن باردار مضر است. از مصرف مواد تند و تیز مانند باقلای مصری، زیتون خام و فلفل باید در این دوران خودداری شود .باتوجه اینکه تهوع و استفراغ بیشترین مشکل زنان باردار اوایل حمل تا ماه چهارم و گاهی تا آخر حاملگی است، زنان باردار برای کاهش این عارضه میتوانند “به” را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف کنند.در خصوص تغذیه در ماه نهم بارداری مصرف روزانه ۹ گرم روغن بادام شیرین صبح ناشتا در صورتی که یبوست شدید دارید، پرهیز از مواد ترش، قابض(طبع سرد) و غلیظ، نوشیدن شیر گاو روزانه بر حسب تحمل و خوردن غذای چرب و حلوای چرب قندی با روغن بادام با هدف تسهیل در تولد نوزاد توصیه میشود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.