دمنوش زرشک از طبیعتش تا دمنوش

Untitled-31

دمنوش زرشک از طبیعتش تا دمنوش
امروز طریقه درست کردن دمنوش خانگی زرشک را داریم ابتدا خاصیت آن را بیان کرده سپس زیانهای آن را ذکر میکنیم سپس دمنوش را آموزش میدهیم.باما همراه باشد.
طبیعت زرشک : از نظر طب ایرانی این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.
خواص زرشک :
– دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
– همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
– به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
– دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
– دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
– تقویت کننده قلب و کبد است.
– زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
– بی اشتهایی را برطرف می کند.
– فشار خون را پایین می آورد.
موارد منع مصرف:
– خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند.
– میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.
طرزتهیه دمنوش زرشک:
دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.