سبزکردن گندم
سبزکردن گندم
برای تهیه سبزه سفره هفت سین از بذرگندم، می توانیدیک لیوان بذرگندم را درون ظرفی ریخته و به اندازه یک بند انگشت روی آن آب بریزید. بعد از گذشت دوروز، (طی این مدت ۲ بار آب آن را عوض میکنید) وقتی گندمها شروع به جوانه زدن کردند، آب ظرف را خالی نموده و گندمها را درون یک دستمال نخی بریزید. سعی کنید دستمال همیشه مرطوب بماند. وقتی گندمها شروع به ریشه زدنکردند آنها را به آرامی از درون دستمال خارج کنید. درانتهای ظرف مورد نظر، لایهای از پنبه را پخش نموده و گندم جوانه زده را درون آن ریخته و پخشکنید. روی گندمها را پارچهای نخی انداخته و هر روز روی آنها کمی آب اسپری کنید تا ساقه پیدا کند. بعد از قد کشیدن ساقه،پارچه را از روی آن برداشته وظرف را مقابل نور و درمحلی خنک قراردهید و هر روز مقدار کمی آب در حدی که مرطوب بماند روی آنها اسپری کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.