سپرهای ایمنی بدن در فصول سرد سال
سپرهای ایمنی بدن در فصول سرد سال
افزایش آلرژی و ابتلا به ویروس های حاد تنفسی در فصول سرد سال، بدن را به استفاده از ویتامین های حاوی آنتی اکسیدان نیازمند می کند تا بدن در برابر آسیب های این فصول از سپر دفاعی برخوردار شود.آنتی اکسیدان موادی هستند که با فدا کردن خود در برابر ویروس ها باعث می شوند دیواره های سلولی بدن آسیب نبینند.فراوانی آنتی اکسیدان در ویتامین های D، E ،A ،C و روی (زینک ) بیشتر وجود دارد واستفاده از این پنج ویتامین برای افزایش ایمنی بدن در فصل سرد سال جدی است.هر چند دوستان همراه، بسیاری از این ویتامین ها به صورت روزمره در غذای مصرفی ما وجود دارد،اما تهیه برخی از مواد خوراکی چون هویج، لبو، اسفناج و مرکبات که به راحتی در دسترس است می تواند ما را در برابر برخی از بیماریها بیمه کند.تابش غیر مستقیم و کم آفتاب در پاییز و زمستان باعث می شود تا بدن ویتامین D کمتری جذب بکند و کمبود این ویتامین برتأمین و ذخیره سازی کلسیم و همچنین سیستم دفاعی بدن تاثیر خود را می گذارد. خوردن ماهی های چرب مثل سالمون ، مواد غنی شده شیر ، غلات ، زرده تخم مرغ و قارچ خام می توانند مکمل غذایی این ویتامین مورد نیاز را تامین کنند.روی (زینک ) به عنوان دیگر مکمل غذایی مورد نیاز برای بالا بردن سیستم دفاعی بدن افراد سرماخورده است سرماخوردگی باعث کاهش حس بویایی و کم اشتهایی می شود که زینک با خاصیت تنظیم کنندگی اشتها می تواند در این زمینه کارکرد داشته باشد.خشکی پوست یکی از اثرات سرمای هوا است و ویتامین E که اغلب با روغن بادام و آفتابگردان نیز مخلوط شده اند می تواند در مراقبت از پوست نقش خود را ایفا بکند.ویتامین A به عنوان دیگر مکمل غذایی موردنیاز بدن در فصول سرد سال است و استفاده از این ویتامین برای مقابله و کم کردن عفونت های تنفسی و کاهش آلرژی تاثیر دارد که از طریق مواد غذایی زرد تا نارنجی رنگ مانند هویج، کدو زرد واسفناج می توان این مواد را تامین کرد.مصرف ویتامین C در فصول سرد سال و استفاده از مکمل های غذایی این ویتامین که در مرکبات و انواع سبزی موجود است برای اواخر دوره سرما خوردگی لازم است. با توجه به اینکه پاییز و زمستان فصول الرژی هستند مصرف دمنوش های ضد التهاب از جمله چای سبز ، دارچین و زنجبیل توصیه می شود.سلامت و تندرست باشید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.